Volledig scherm
Patrick Vasseur doet een stapje terug © Paul Brekelmans

Driebander Vasseur verruilt Dallinga.com voor Treva

SLUISKIL - Het eerste divisieteam van Treva voegt driebander Patrick Vasseur toe aan het team. 

Vasseur maakte enige weken geleden zijn vertrek bij het team van eredivisionist Dallinga.com wereldkundig. De teamcaptain gaf aan dat hij wegens zijn drukke baan en het te hoge niveau na de transferperiode - die 26 december sluit - te willen vertrekken. 

De Cadzander blijft in de tweede helft van het seizoen nog wel volgens afspraak voor drie wedstrijden als reserve verbonden aan Dallinga. Vasseur speelt sinds 2008 in Sluiskil, eerst bij Dallinga/Polka Print en later bij Garage Verbrugge Hyundai en Dallinga.com.

  1. Zeeuwse waterambassadeurs op missie in Zuid-Afrika

    Zeeuwse wa­teram­bas­sa­deurs op missie in Zuid-Afrika

    KAAPSTAD - Dutch Wavemakers noemen ze zich. Het zijn Nederlanders, onder wie tamelijk veel Zeeuwen, die zich internationaal hardmaken voor een beter watermanagement. De afgelopen weken was er een delegatie in Kaapstad, dat door de Volvo Ocean Race aangedaan werd. ,,We hebben geprobeerd om de lokale jeugd bewust te maken van het belang van water”, vertelde de Vlissingse Tilly Stroo vanuit de Zuid-Afrikaanse stad. ,,We wilden dat niet door hun strot duwen, maar hebben het op een vriendelijke, laagdrempelige manier aangeboden.”