Volledig scherm
© Wikipedia.org

Delta Sport in beker ten onder tegen tweede divisionist

ZIERIKZEE - De handballers van Delta Sport zijn donderdagavond gestrand in de eerste ronde van het bekertoernooi. De Schouwse hoofdklasser speelde een puike pot tegen de tweede divisionist uit Pijnacker, die uiteindelijk net iets te sterk bleek.

Delta Sport- Oliveo (2e divisie) 27-30: Voor eigen publiek legde de ploeg uit Zierikzee een acceptabele pot op de mat. ,,De tegenstander was iets beter en geroutineerder”, aldus Delta Sport-trainer John Jansen.

Door de korte en rommelige voorbereiding op het seizoen zag Jansen zag de bekerwedstrijd als een veredelde oefenwedstrijd om zijn team op elkaar in te spelen. ,,We hebben veel kansen gecreëerd, alleen waren we nog iets te slordig in de afwerking. Dat heeft ook met wedstrijdritme te maken. Al met al was ik zeker niet ontevreden, maar de volgende competitiewedstrijd is voor ons belangrijker.”

Scores HV Delta Sport: Koen de Bruijn 7, Brendan Meulmeelster 5, Tim Vleeshouwer en Kevin Meulmeester 3, Thijs van Splunder, Bart Koetje, Ruben Bos en Rowan Boers allen 2, Sebas Hoftijzer 1.