Volledig scherm
Delta Sport/EMM (blauwe shirts) mag eind mei toch nog een gooi doen naar een plats in de tweede divisie. © Ernesta Verburg

Delta Sport/EMM krijgt alsnog een kans op promotie

ZIERIKZEE - De handballers van Delta Sport/EMM maken toch nog kans op promotie naar de tweede divisie.

Er is een plekje vrijgekomen in die divisie. Als nummer drie uit de hoofdklasse mag de Schouws-Walcherse fusieploeg nu op zondag 27 mei in een drieluik met HV Dongen en HVC Handbal uitmaken wie er alsnog naar de tweede divisie promoveert. Het tijdstip en de locatie van de driekamp zijn nog niet bekend.

HV Dongen en HVC Handbal (uit Emmer Compascuüm) werden net als Delta Sport/EMM derde in een van de hoofdklassepoules.

Delta Sport/EMM deed in de hoofdklasse lang mee voor het kampioenschap, maar moest in de finale de uiteindelijke kampioen Westlandia en nummer twee Helius voor zich dulden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Plan Brouwerseiland 'heel eng' voor surfcentrum

    Plan Brouwersei­land 'heel eng' voor surfcen­trum

    SCHARENDIJKE - Uwe Jendrusch en Pieternel van der Linde vieren dit jaar dat hun bedrijf, Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam, een kwart eeuw bestaat. Een heuglijk feit, vinden ze. Maar ze kijken ook met enige vrees naar de toekomst: áls Brouwerseiland er komt, met luxueuze woningbouw aan de westkant van het surfgebied, zal dat grote gevolgen voor hem hebben. ,,Het is heel eng”, vindt Van der Linde. ,,Het gaat de hele watersport hier beïnvloeden.”