Volledig scherm
Screenshot video © Annelous Lammerts

Coole trucs in nieuwe video kitesurfer Lammerts (video)

SCHUDDEBEURS - De uit Schuddebeurs afkomstige kitesurfster Annelous Lammerts heeft een nieuwe video uitgebracht, waarin ze veel trucs laat zien. De opnames zijn gemaakt in Hood River, in de Amerikaanse staat Oregon. Daar won de Schouwse afgelopen zomer ook een internationaal toernooi.

Lammerts maakt al jaren deel uit van de wereldtop. In de voorgaande jaren eindigde ze hoog in de WK's op de discipline freestyle. In 2016 concentreerde ze zich voornamelijk op toernooien in de Verenigde Staten, net als haar Belgische vriend Alex Maes.

Naar de filmpjes van Lammerts wordt altijd reikhalzend uitgekeken. Vooral door haar Zeeuwse supporters, die dan kunnen zien wat ze in alle maanden in het buitenland meemaakt, en haar sponsoren. En natuurlijk ook door de concurrentie, om te zien of ze weer een stapje verder is gekomen.

Momenteel verblijft de Schouwse in Brazilië, waar ze ook weer onder ideale omstandigheden traint. Ze is net hersteld van een zware crash tijdens het Nederlands kampioenschap van ruim een week geleden.

(Gebruik je de app, zie filmpje hier)