Volledig scherm
Mark Huizinga. © anp

Clinge viert judofeest met olympiër

CLINGE _ Vrijdagavond is er vanwege het 50-jarig jubileum van judovereniging Clinge een groot Judokamp voor de jeugd in Gemeenschapscentrum Malpertuus, waar de judoka’s blijven slapen op de judomatten. Een dag later wacht een ontmoeting met een voormalig Olympisch kampioen.

Zaterdagochtend is het vervolg van het Judokamp, met een speciale gast. Om 13.00 uur is er namelijk een clinic van Mark Huizinga. De uit Vlaardingen afkomstige topjudoka (inmiddels 45 jaar) won drie Olympische medailles, waaronder een gouden plak in 2000 in Sydney. Huizinga behaalde daarnaast ook vijf Europese en tien nationale titels.

De olympiër geeft in Clinge eerst van 13.00 tot 14.00 uur een clinic voor de jeugd tot en met 12 jaar, gevolgd door een handtekeningensessie. Aansluitend is er van 14.30 tot 15.30 uur een clinic voor de oudere judoka’s. Van 16.00 tot 17.30 uur is er een receptie, gevolgd door een feestavond.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Meisje (4) sterft plotseling op school, vier jaar nadat haar broertje hetzelfde is overkomen

    Meisje (4) sterft plotseling op school, vier jaar nadat haar broertje hetzelfde is overkomen

    Afgelopen donderdag heeft een tragische gebeurtenis plaatsgevonden in een school in de gemeente Rethel in de Franse Ardennen. Agathe, een vierjarig meisje, stierf plotseling tijdens de speeltijd. Volgens de hulpdiensten overleed ze aan een hartstilstand. Voor de ouders van het meisje is het een onbeschrijfelijk groot drama omdat ze vier jaar geleden hun zoontje Gabriel op een gelijkaardige manier verloren.

poll

Ik fiets liever niet in het donker

Ik fiets liever niet in het donker

  • Eens (82%)
  • Oneens (18%)
1597 stemmen