Volledig scherm
Bradley de Nooijer (links), hier op archieffoto, meldde zich donderdagochtend bij FC Dordrecht en stond weer op het veld met zijn vader en trainer Gérard (rechts). © Erwin Spek/Pro Shots

Bradley de Nooijer terug op het oude nest

DORDRECHT - Bradley de Nooijer keerde donderdag terug op het veld bij FC Dordrecht. De 19-jarige verdediger, over wie vorige week werd gecommuniceerd dat zijn contract was ontbonden, trainde mee met de eerste selectie. 

Volgens de clubleiding houdt hij alleen zijn conditie op peil. De Nooijer was vorige week nog op proef bij MVV. Woensdagavond was hij toeschouwer bij het oefenduel Hoek-FC Dordrecht, dat in 2-2 eindigde. De komende dagen moet er meer duidelijkheid komen over zijn toekomst.

  1. Schaatser Niels Mesu eist een nóg betere winter van zichzelf

    Schaatser Niels Mesu eist een nóg betere winter van zichzelf

    HEERENVEEN – Het contrast tussen de zomerse voorbereidingen van de Middelburgse marathonschaatsers Niels en Erwin Mesu kan bijna niet groter. Niels (25) kon hard trainen en voelde zich almaar beter worden. ,,Ik ben misschien wel sterker dan ooit.” Zijn drie jaar oudere broer kende een gemankeerde aanloop naar het seizoen, dat zaterdag begint. Door een elleboogbreuk was hij vier maanden aan het sukkelen. ,,Ik kon pas 1 september aan mijn opbouw beginnen.”