Volledig scherm
Bondscoach Rob Ehrens . © Robin Utrecht/ANP

Bondscoach Ehrens verzorgt clinic in Nieuw- en Sint Joosland

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Rob Ehrens, bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) in dienst als bondscoach van de springruiters, verzorgt vrijdag een clinic op Hippisch Sportcentrum De Kroo in Nieuw- en Sint Joosland. De clinic is voor Zeeuws gefokte KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland) springpaarden.

De avond staat in het teken van instructie aan Zeeuwse springcombinaties, oplopend op africhtingniveau van de klassen B tot en met ZZ, en geldt geldt tevens als instructiebijeenkomst voor trainers. De aanvang is 19.30 uur, de toegang is gratis. Ook niet-leden van het KWPN afdeling Zeeland zijn welkom bij sportcentrum De Kroo.

  1. Zeeuwse waterambassadeurs op missie in Zuid-Afrika

    Zeeuwse wa­teram­bas­sa­deurs op missie in Zuid-Afrika

    KAAPSTAD - Dutch Wavemakers noemen ze zich. Het zijn Nederlanders, onder wie tamelijk veel Zeeuwen, die zich internationaal hardmaken voor een beter watermanagement. De afgelopen weken was er een delegatie in Kaapstad, dat door de Volvo Ocean Race aangedaan werd. ,,We hebben geprobeerd om de lokale jeugd bewust te maken van het belang van water”, vertelde de Vlissingse Tilly Stroo vanuit de Zuid-Afrikaanse stad. ,,We wilden dat niet door hun strot duwen, maar hebben het op een vriendelijke, laagdrempelige manier aangeboden.”