Volledig scherm
Bondscoach Rob Ehrens . © Robin Utrecht/ANP

Bondscoach Ehrens verzorgt clinic in Nieuw- en Sint Joosland

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Rob Ehrens, bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) in dienst als bondscoach van de springruiters, verzorgt vrijdag een clinic op Hippisch Sportcentrum De Kroo in Nieuw- en Sint Joosland. De clinic is voor Zeeuws gefokte KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland) springpaarden.

De avond staat in het teken van instructie aan Zeeuwse springcombinaties, oplopend op africhtingniveau van de klassen B tot en met ZZ, en geldt geldt tevens als instructiebijeenkomst voor trainers. De aanvang is 19.30 uur, de toegang is gratis. Ook niet-leden van het KWPN afdeling Zeeland zijn welkom bij sportcentrum De Kroo.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Plan Brouwerseiland 'heel eng' voor surfcentrum

    Plan Brouwersei­land 'heel eng' voor surfcen­trum

    SCHARENDIJKE - Uwe Jendrusch en Pieternel van der Linde vieren dit jaar dat hun bedrijf, Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam, een kwart eeuw bestaat. Een heuglijk feit, vinden ze. Maar ze kijken ook met enige vrees naar de toekomst: áls Brouwerseiland er komt, met luxueuze woningbouw aan de westkant van het surfgebied, zal dat grote gevolgen voor hem hebben. ,,Het is heel eng”, vindt Van der Linde. ,,Het gaat de hele watersport hier beïnvloeden.”