Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

Bedrijfsvolleybal Hulst: Progression alleen aan de leiding

HULST - De strijd om de titel in de eerste klasse van de bedrijfsvolleybalcompetitie in Hulst schiet nog steeds alle kanten op. Waar de laatste jaren telkens één team torenhoog favoriet was, komen nu drie teams in aanmerking voor de eerste plaats. Na vijf wedstrijden wordt de ranglist met een totaal van twaalf punten aangevoerd door Progression, op twee punten gevolgd door Notaris Stolker en Van Waterschoot. Van dat trio won Progression met 3-0 van Sjaak Moens Logistics. Stolker en Van Waterschoot troffen elkaar. Het resultaat: een 1-2-zege voor Van Waterschoot.

In de tweede klasse moest Henny & Co DiDi zijn meerdere erkennen in DiDi. Hoewel de onderlinge krachtverschillen gering waren, trok Didi telkens aan het langste eind (25-27, 4-26 en 22-25). Saman & Compiet achterhaalde Henny & Co door 3-0-overwinning op de Deurzetter.

De uitslagen en standen:

Eerste klasse: Progression-Sjaak Moens Logistics 3-0, Van Waterschoot Landmeetkunde-Notaris Stolker 2-1.

Stand: 1. Progression 5-12; 2. Notaris Stolker 5-10; 3. Van Waterschoot Landmeetkunde 5-10; 4. Mulan 4-4; 5. Sjaak Moens Logistics 5-0.

Tweede klasse: SC De Deurzetters-Saman & Compiet Financiële Diensten 0-3, Henny & Co-DiDi 0-3.

Stand: 1. Henny & Co 6-11; 2. Saman & Compiet 6-11; 3. DiDi 6-10; 4. SC De Deurzetters 6-4.

  1. Die wereldtitel voor Van de Ven komt er wel

    Die wereldtitel voor Van de Ven komt er wel

    VLISSINGEN - Nancy van de Ven is een fenomeen in haar sport. Al vijf seizoenen maakt de Vlissingse deel uit van de wereldtop; in 2013 debuteerde ze als vijftienjarige al met een vijfde plaats in het WK, een jaar later gaf ze daar een prima vervolg aan met eenzelfde notering, in 2015 en 2016 werd ze respectievelijk derde en tweede, en nu eindigde ze zondag als vierde. Dat lijkt een terugval, maar het scheelde niets of ze was wereldkampioen geworden.