Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

Bedrijfscompetitie Hulst: Mulan verzekert zich van plaats in halve finale

HULST De rol van Sjaak Moens Logitics in de bekercompetitie in het Hulster bedrijfsvolleybal is na één ronde al uitgespeeld. De hekkensluiter in de eerste klasse verloor met 3-0 van Mulan, dat zich door dat resultaat verzekerde van een duel in de halve finale tegen Van Waterschoot.

Waren de eerste klassers de voorbije week vrij van competitieverplichtingen, in de tweede klasse werden wel twee wedstrijden afgewerkt. Henny & Co verstevigde de eerste plaats door een 3-0-zege op De Deurzetters met 3-0. De koploper zag daarbij tot zijn genoegen dat Saman & Compiet met 1-2 onderuit ging tegen DiDi.

De uitslagen en standen:

Beker:

Eerste klasse: Mulan-Sjaak Moens Logistics 3-0.

Competitie:

Tweede klasse: Henny & Co-SC De Deurzetters 3-0, DiDi-Saman & Compiet 2-1.

Stand: 1. Henny & Co 5-11; 2. Saman & Compiet 5-8; 3. DiDi 5-7; 4. SC De Deurzetters 4-4.

  1. Die wereldtitel voor Van de Ven komt er wel

    Die wereldtitel voor Van de Ven komt er wel

    VLISSINGEN - Nancy van de Ven is een fenomeen in haar sport. Al vijf seizoenen maakt de Vlissingse deel uit van de wereldtop; in 2013 debuteerde ze als vijftienjarige al met een vijfde plaats in het WK, een jaar later gaf ze daar een prima vervolg aan met eenzelfde notering, in 2015 en 2016 werd ze respectievelijk derde en tweede, en nu eindigde ze zondag als vierde. Dat lijkt een terugval, maar het scheelde niets of ze was wereldkampioen geworden.