Volledig scherm
Het podium in Korvel, met Megan Arens op de hoogste trede. Links van haar nummer twee Sam Mullaert. © ZRTC Theo Middelkamp

Arens en Mullaert samen op het podium in Tilburg

TILBURG - Tijdens de Ronde van Korvel eisten Megan Arens en Sam Mullaert een hoofdrol voor zich op. In Tilburg stonden de talentvolle wielrenners samen op het podium. Arens won in categorie 3 de sprint en pakte het goud, Mullaert werd tweede en legde zo beslag op het zilver. In categorie 4 moest Teun Paaimans uit Kapelle na een sterk optreden genoegen nemen met de zesde plaats.

Een dag eerder werd in Honselersdijk de Klompenronde verreden. Op de wielerbaan van Westland Wil Vooruit reed Sven Wisse aanvallend naar een vierde plaats in categorie 2. Nick Wisse en Teun Paaimans stonden in categorie 4 aan de start en vielen op omdat veel kopwerk deden en verschillende demarrages plaatsten. Wisse kon met de kopgroep ontsnappen en werd vierde. Paaimans kwam als veertiende binnen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Planbureau slaat terug na blunder energierekening: verkeerde cijfers geen probleem

    Planbureau slaat terug na blunder energiere­ke­ning: verkeerde cijfers geen probleem

    Dat er bij de doorrekening van de klimaatplannen is uitgegaan van achterhaalde cijfers, is geen probleem. Dat stelt het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) in een verklaring op de website. Volgens de rekenmeesters maken de foute gegevens op de lange termijn tot 2030 nauwelijks verschil. Er wordt dan ook vastgehouden aan de oude energiecijfers voor de ramingen, zodat er geen 'verwarring en onrust’ ontstaat.

poll

Ik heb nog geen flauw idee op wie ik ga stemmen

Ik heb nog geen flauw idee op wie ik ga stemmen

  • Eens (50%)
  • Oneens (50%)
173 stemmen