Volledig scherm
De zeven zomerse weken in Waterlandkerkje in 2018. © Peter Nicolai

Zeven zomerse weken in Waterlandkerkje

WATERLANDKERKJE - Er komen weer zeven zomerse weken aan in Waterlandkerkje. In ‘t Kerkje is er van 15 juni tot 15 september kunst te zien. Ook staan de Meerminnefeesten op het programma.

De zomerexposities worden jaarlijks gehouden in het kerkje en wisselen wekelijks. Er exposeren twee of drie kunstenaars tegelijkertijd. Zij laten onder meer schilderijen, beelden, glaskunst en houtsnijwerk zien. Glenn Priester bijt de spits af. Vanaf 15 tot en met 22 juni zijn beelden en objecten van zijn hand te zien. De kunstenaar legt verbindingen tussen de Aziatische wereld, waar hij geboren is, en de Westerse wereld.

Meerminnefeesten

Tegelijkertijd met de eerste expo worden ook de jaarlijkse Meerminnefeesten gehouden in het dorp, van 14 tot en met 16 juni. Er staat op zaterdag onder meer een rommelmarkt, trekkertrek en feestavond met de Lawineboys op het programma. ’t Kerkje is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 13.00 tot 16.30 uur. Programma’s van ’t Kerkje en Meerminnefeesten zijn te vinden op kerkjewaterlandkerkje.vpweb.nl en meerminnefeesten.com.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement