Bij het team van fietsenwinkel Profile in Axel zit de stemming er goed in. Van links naar rechts: Jochem Bekker, Arjen de Vries, Firmin de Jonghe en Peter de Braak.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij het team van fietsenwinkel Profile in Axel zit de stemming er goed in. Van links naar rechts: Jochem Bekker, Arjen de Vries, Firmin de Jonghe en Peter de Braak. © Anne Hana

Zeeuws-Vlaamse winkeliers staan te popelen om weer open te gaan: ‘Eindelijk weer mensen over de vloer’

AXEL - Eindelijk, de winkels mogen woensdag weer open. Wel op afspraak, met maximaal twee klanten tegelijk. Waar de ene Zeeuws-Vlaamse winkel al helemaal is volgeboekt, loopt het bij de ander nog geen storm. ,,Er is ons al veel afgepakt. Hopelijk zien de klanten winkelen als uitje.”

 1. Zangeres Noami was op het podium altijd al op haar plek
  PREMIUM
  Open Podium I Video

  Zangeres Noami was op het podium altijd al op haar plek

  Contacten leggen in de muziekwereld, een account op alle sociale mediakanalen, goed nadenken over de opnames die ze post en hoe ze zich wil profileren als muzikant: ,,Als je jezelf niet laat zien, weten mensen ook niet dat je er bent", zegt Naomi van Rie (19), oftewel Noami. De zangeres uit Schoondijke pakt het serieus aan. Ze heeft namelijk één grote droom waar ze keihard voor werkt: professioneel zangeres worden. ,,Ik voel me heel erg op mijn plaats op het podium.”
 1. Ali en Frans zijn 75 jaar getrouwd: 'Opeens vroeg ze: wil je dansen?'
  Play

  Ali en Frans zijn 75 jaar getrouwd: 'Opeens vroeg ze: wil je dansen?'

 2. Tuinen tot aan de duinen in Poppendamme
  Play

  Tuinen tot aan de duinen in Poppendam­me