De politie doet onderzoek bij Het Spirituele Huisje Lotus in Oostburg. De eigenaresse is eerder aangehouden in haar huis in Aardenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie doet onderzoek bij Het Spirituele Huisje Lotus in Oostburg. De eigenaresse is eerder aangehouden in haar huis in Aardenburg. © Peter Nicolai

Zaak-Ichelle lijkt flinke stap verder, maar is zeker nog niet opgelost

videoOOSTBURG - Met de arrestatie van een 44-jarige vrouw uit Aardenburg lijkt er eindelijk een doorbraak te zijn in de zaak rond Ichelle van de Velde uit Oostburg. De politie vermoedt dat de vrouw, een bekende, meer weet over haar vermissing. De aanhouding is een verrassing voor de familie van Ichelle. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”