Volledig scherm
© Peter Hilz /Hollandse Hoogte

Werknemer loopt flinke hoofdwond op bij bouw schuur

ZAAMSLAG - Een werknemer van een aannemersbedrijf is donderdag gewond geraakt tijdens de de verbouwing van een schuur van een akkerbedrijf aan de Aandijkseweg in Zaamslag. De man is naar het ziekenhuis in Gent gebracht.

De werknemer kreeg door onbekende oorzaak een voorwerp op zijn hoofd tijdens het werk. Hij liep daardoor een flinke hoofdwond op, meldt de politie. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar het voorval.

Een traumahelikopter en twee ambulances waren ter plaatse. De man was niet aanspreekbaar. Zijn huidige toestand is onbekend. Het akkerbouwbedrijf zegt erg te zijn geschrokken van het ongeluk.

  1. Stuiteren over de Schelde
    video

    Stuiteren over de Schelde

    TERNEUZEN - Een Ferrari huren en daar met de directie wat rondjes mee gaan racen, is al lang niet meer origineel. Met je zakenrelaties in een opblaasboot van 250 PK met bijna honderd kilometer per uur over de golven in de Put van Terneuzen stuiteren, dáár kun je mee thuiskomen. Publiek was er amper, de kapiteins en bemanning deden het varen in de rigid inflatable boats tijdens de Corporate Rib Rally meer voor eigen eer en glorie. De passagiers van de snelle huurboten konden na de vaartocht nog even netwerken in een droog pak.