Volledig scherm
© Adri van de Wege

Weer schip vast op Westerschelde

TERNEUZEN - Een tanker is aan het eind van de middag vastgelopen op de Westerschelde ter hoogte van Terneuzen. Een sleepboot van Multraship is ter plaatse om het schip weer los te trekken. 

Eerder op de dag liep ook al een schip vast ter hoogte van Hoofdplaat. Die stranding gebeurde rond acht uur in het Vaarwater langs Hoofdplaat, ter hoogte van het Magereind.  Gisteren voer een ander schip tegen een havendam bij Ritthem. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Doordeweeks runt hij een glasbedrijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederlandse profclubs
  PREMIUM

  Doorde­weeks runt hij een glasbe­drijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederland­se profclubs

  SLUISKIL - Normaal gesproken was Angelo Boonman (40) uit Sluiskil dit weekend aan het genieten van zijn eerste vrije weekend in maanden tijd. De assistent-scheidsrechter in het betaald voetbal staat echter al een paar maanden werkeloos aan de kant door de coronacrisis. Vervelen doet hij zich allerminst. Voor zijn eigen bedrijf, Glasbedrijf Boonman, crosst hij vijf dagen in de week heel Zeeuws-Vlaanderen door.
 2. ‘Het voelt gewoon niet alsof het examenjaar is afgesloten’
  Rubriek: In het nieuws

  ‘Het voelt gewoon niet alsof het examenjaar is afgesloten’

  Donderdag kan de vlag voor veel examenleerlingen uit want dan is het de nationale dag voor geslaagde scholieren. Ook voor Fenna Capelle (17) uit Zuiddorpe. Normaal gesproken zou zij deze periode in spanning afwachten of ze wel of niet geslaagd zou zijn. Doordat haar examenjaar door de coronacrisis noodgedwongen werd afgebroken, weet ze op basis van de resultaten van haar schoolexamens al zeker dat ze geslaagd is aan het gymnasium op het Reynaertcollege in Hulst.