Volledig scherm
Vrachtwagen met pech. © Bas Bareman

Vrachtwagen met pech zorgt voor file Westerscheldetunnel (video)

TERNEUZEN - Een vrachtwagen met pech in de oostbuis van de Westerscheldetunnel zorgde dinsdagmiddag voor veel oponthoud. Vanwege de berging belandde het verkeer richting Borsele in een file. Rond 16.50 uur meldde de Westerscheldetunnel dat beide rijstroken weer zijn geopend.

De vrachtwagen stond halverwege de tunnel met (onbekende) pech op de rechterrijstrook. Er was daardoor slechts een rijstrook open en er gold een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur.

Een vrachtwagen met pech in de oostbuis van de Westerscheldetunnel zorgt dinsdagmiddag voor veel oponthoud. Eén rijstrook is nog open, maar door het vele (woon-werk)verkeer is er een file van zeker een half uur ontstaan.
  1. Stuiteren over de Schelde
    video

    Stuiteren over de Schelde

    TERNEUZEN - Een Ferrari huren en daar met de directie wat rondjes mee gaan racen, is al lang niet meer origineel. Met je zakenrelaties in een opblaasboot van 250 PK met bijna honderd kilometer per uur over de golven in de Put van Terneuzen stuiteren, dáár kun je mee thuiskomen. Publiek was er amper, de kapiteins en bemanning deden het varen in de rigid inflatable boats tijdens de Corporate Rib Rally meer voor eigen eer en glorie. De passagiers van de snelle huurboten konden na de vaartocht nog even netwerken in een droog pak.