Volledig scherm
Femke Bun geeft workshop songwriten, hier op archieffoto tijdens optreden op Vestrock in 2017. © Boaz Timmermans

Volle workshopdag Kunstbende in Terneuzen

TERNEUZEN - Bij cultuurinstelling Toonbeeld in Terneuzen houdt de Kunstbende Zeeland vrijdag een speciale dag vol workshops.

Liefhebbers kunnen kiezen uit vijf categorieën: dans, dj, theater, muziek en expo. De workshops zijn vrijdag van 19.30 uur tot 21.30 uur in het gebouw van Toonbeeld aan de Bellamystraat 26a. Aanmelden kan via de website van Toonbeeld, via kunstbende@dezb.nl of door te appen naar 09 700 1320601.

Gekende talenten geven de workshops. Zo laat Jesca Donken dansliefhebbers kennis maken met de geheimen van de choreografie. In 2018 nam zij dé dansschool van Terneuzen over van Lilianne Butler, sindsdien Jes Dance Center. Theatermaker en muzikant Lars Senders verzorgt de workshop over  tips en trucs om van elke theatervoorstelling een feest te maken en Chris Smith over ‘ontwikkel je DJ-skils’. 

Femke Bun, succesvol Zeeuws-Vlaams singer-songwriter en inmiddels tweedejaars studente Conservatorium in Utrecht, laat je een eigen nummer schrijven dat mensen pakt. En kunstenaar Ramon de Nennie leert je de beginselen van cartoons tekenen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement