Volledig scherm
Het nieuwe bedrijventerrein Maintenance Valuepark bij Terneuzen. © Peter Buteijn

Vliegen met drone op open dag Valuepark

TERNEUZEN - In een recordtijd is het Maintenance Valuepark, het nieuwe bedrijventerrein bij de toegang tot de Westerscheldetunnel in Terneuzen, volgelopen met bedrijven. Zaterdag houden ze voor het eerst gezamenlijk een open dag.

Vliegen met een drone, computerspelletjes spelen die de werkelijkheid verbeelden, scheikundeproefjes doen, een fotospeurtocht langs alle bedrijven maken met kans op aardige prijzen. Het kan allemaal zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Elk bedrijf op zich houdt open huis en laat zien welke activiteiten er allemaal plaatsvinden. Bekende namen zitten ertussen als Dow en industriële dienstverleners Spie, Engie, TMS en ROB Bilfinger. Horeca is er, en ook een banenmarkt.

Het idee voor het nieuwe bedrijventerrein waar onder meer onderaannemers van Dow naartoe zouden verhuizen en elkaar zouden kunnen versterken, ontstond al rond 2009. De economische crisis gooide een tijd roet in het eten. De afgelopen twee à drie jaar is het Maintenance Valuepark in sneltreinvaart ingevuld. Meer dan twintig bedrijven zijn er neergestreken.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement