Volledig scherm
© Thinkstock

Viertal gearresteerd voor handel en bezit van halve kilo speed

SLUISKIL - De politie heeft gisteravond op de Schapersweg in Terneuzen bij een controle van een auto drie mannen aangehouden voor het in bezit hebben van een halve kilo speed. De drugs zijn in beslag genomen. De vermoedelijke verkoper, een bewoner van de Goessepolderstraat in Sluiskil, is diezelfde avond ook gearresteerd.

Agenten zagen rond 20.00 uur drie inzittenden in een auto met Belgisch kenteken rijden. Toen ze werden onderworpen aan een controle, bleken ze een flinke hoeveelheid drugs gevonden bij zich te hebben. Het drietal werd aangehouden en voor verder onderzoek naar een politiebureau gebracht. Het gaat om een 25-jarige man uit het Belgische Deinzen, een 42-jarige man uit Zelzate (B) en een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het drietal is verhoord en zijn inmiddels vrijgelaten. Tegen de 42 jarige is proces-verbaal opgemaakt, hij heeft een dagvaarding ontvangen.

Mogelijke verkoper zit nog vast

Uit het onderzoek bleek dat de speed vermoedelijk was verkocht door de bewoner aan de Goessepolderstraat in Sluiskil. De man werd rond 21.20 uur in zijn woning aangehouden. De politie deed ook onderzoek in het huis. De man is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast en wordt vandaag verhoord.