Sluis is klaar voor de BeNe Ladies Tour met (vlnr) Willy Schram (ambtenaar sport), burgemeester Marga Vermue, Bert van den Heede (logistiek) Joerie Devreese (koersdirecteur) en Josephine Bakker.
Volledig scherm
Sluis is klaar voor de BeNe Ladies Tour met (vlnr) Willy Schram (ambtenaar sport), burgemeester Marga Vermue, Bert van den Heede (logistiek) Joerie Devreese (koersdirecteur) en Josephine Bakker. © Nicolai Peter

Verkeersmaatregelen voor BeNe Ladies Tour in Sluis

SLUIS - Wielrensters van de BeNe Ladies Tour rijden zaterdag door de gemeente Sluis. Dat heeft ook gevolgen voor parkeren in de stad en het doorgaand verkeer. 

De zesde editie van de BeNe Ladies Tour duurt in totaal vier dagen. In Utrecht ging de tour donderdag van start en die eindigt zondag in Zelzate. Sluis is zaterdag de startplaats van de tweede etappe. Om 11.00 uur wordt op de Groote Markt het startsein gegeven en de finish is in het Belgische Watervliet. 

De wielrensters rijden eerst een geneutraliseerd rondje door het centrum van Sluis. De officiële start vindt plaats in de Hoogstraat, ter hoogte van camping de Meidoorn. Het peloton rijdt via de Provincialeweg richting Potjes, Nieuwvliet, Groede, Oostburg en uiteindelijk Watervliet. 

Parkeren

Vanwege de tour is het parkeerterrein aan de Sint Annastraat in Sluis van 7.00 tot 12.00 uur dicht en op de Groote Markt kan van 7.00 tot 13.00 uur niet geparkeerd worden. Ook moeten automobilisten in de kern Sluis tussen 9.30 en 11.30 uur rekening houden met wegomleidingen of deels afgesloten straten.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement