Verdachte ‘voorwerpen’ gevonden in bossen Sluiskil: mogelijk gebruikt bij een misdrijf

videoSLUISKIL - De politie heeft gisteravond verdachte ‘voorwerpen’ gevonden in de bosjes bij Sluiskil. Om wat voor voorwerpen het gaat is onduidelijk, maar mogelijk houden ze verband met een misdrijf.  

Volledig scherm
© HV Zeeland

De spullen werden maandag gevonden in het bosgebied bij de Schepenenstraat en de Drostlaan. Ze zouden er nog niet lang hebben gelegen. Het gaat in ieder geval niet om een lichaam of lichaamsdelen, waar buurtbewoners voor vreesden.
Buurtbewoners meldden dat het onderzoek, dat uren duurde, rond 20 uur was begonnen. Het voetpad bij het park werd gisteravond afgezet. De afdeling Forensische Opsporing werd opgeroepen om onderzoek te doen naar de herkomst van de voorwerpen. De brandweer assisteerde met extra licht tijdens het onderzoek. De politie brengt vandaag meer informatie naar buiten over de vondst. 

Volledig scherm
Rechercheurs van de Forensische Opsporing deden onderzoek in het park. © HV Zeeland

Zaterdag werd op de Anthoniekade bij Westdorpe het lijk van een vrouw gevonden. Ze was ontkleed en aan de verwondingen op haar lichaam maakte de politie op dat ze door een misdrijf om het leven kwam. Of de gevonden spullen in Sluiskil daar iets mee te maken hebben is vooralsnog onduidelijk. 

Volledig scherm
De bossen bij de hoek van de Schepenenstraat en de Drostlaan. © Google
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement