Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Twee dieven aangehouden in Cadzand na beroving in Knokke

CADZAND - Twee dieven op een scooter zijn donderdagmiddag aangehouden op de provinciale weg N675 vlakbij Cadzand. Het tweetal had iemand beroofd in de Belgische plaats Knokke.

De politie in Nederland kreeg een melding van Vlaamse collega’s dat de twee dieven op een scooter over de grens waren gevlucht. Na een achtervolging kon het tweetal worden aangehouden.

De verdachten zitten in voorlopige hechtenis. Er wordt een uitleveringsprocedure met België gestart, waar de twee mannen berecht zullen worden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Metamorfose oude Veerhaven Terneuzen gaat vierde fase in

    Metamorfo­se oude Veerhaven Terneuzen gaat vierde fase in

    TERNEUZEN - Terneuzen heeft er wat voor over om de band tussen de binnenstad en de Westerschelde aan te halen. Een speelplaats aan het water, uitkijkpunten en moderne oversteekplaatsen naar de oude Veerhaven en omgeving zijn al aangelegd. Het werk gaat door. De vierde fase is begonnen met de aanleg van nog twee oversteekplekken, vanuit de Westkolkstraat naar de boulevard en van de Grenulaan naar de Oostsluis. Tot 31 december loopt ook nog een prijsvraag van wat dé trekpleister moet worden, het Icoon. Het project moet in 2022 volledig afgerond zijn.