Volledig scherm
Sergio Herman © Mechteld Jansen

Topkok Sergio Herman opent derde zaak in Cadzand: Blueness

CADZAND - Sterrenchef Sergio Herman (48) opent begin augustus zijn derde horecazaak in Cadzand. Het wordt een bar in de lobby van het Strandhotel die zeven dagen per week open is en 'Blueness' gaat heten. 

In de bar staan 20 gerechten op het menu, gemaakt van Zeeuwse producten met een Japans tintje. Ook worden verschillende sake's en cocktails geserveerd.

"Ik verdiep mij al jaren in het Japanse smaakpalet en heb de keuken van Blueness daar ook op geïnspireerd", vertelt Herman tegen Het Laatste Nieuws. "Uiteraard blijf ik trouw aan de producten uit mijn regio en mijn eigen stijl. Wat de mensen mogen verwachten, zijn Zeeuwse producten met diepe umamismaken en een fris accent." 

Het is zijn derde horecazaak in Cadzand-Bad. In het Strandhotel heeft de kok ook restaurant Pure C. Een eindje verderop in de jachthaven zit zijn andere zaak, AIRrepublic. 

Volledig scherm
Links het vernieuwde Strandhotel waar Blueness komt.

Lees ook

Ook AIRrepublic is fucking perfect (restaurantrecensie)

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement