Theo Buijsse in zijn eigen natuurgebied bij Draaibrug, kijkt en wijst. Zangvogels, een haas, zwanen. Er beweegt van alles. In de zomer volop bloemen waar veel vlinders, insecten en hopelijk patrijzen op af komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Buijsse in zijn eigen natuurgebied bij Draaibrug, kijkt en wijst. Zangvogels, een haas, zwanen. Er beweegt van alles. In de zomer volop bloemen waar veel vlinders, insecten en hopelijk patrijzen op af komen. © Anne Hana

Theo legde middenin de polder zijn eigen natuurgebied aan: ‘Het is puur genieten’

DRAAIBRUG - Middenin het boerenland tussen Draaibrug en Oostburg ligt een klein natuurgebiedje van 2,5 hectare. Aangelegd door Theo Buijsse, die de natuur er zo veel mogelijk haar gang laat gaan. ,,Had ik dit maar eerder gedaan.”

 1. Zeeuws-Vlaamse terrassen toch niet open, wel actie: ‘Ik hoop op een stampvol plein’
  VIDEO | POLL

  Zeeuws-Vlaam­se terrassen toch niet open, wel actie: ‘Ik hoop op een stampvol plein’

  AARDENBURG - De Zeeuws-Vlaamse caféhouders Marco IJben (Het Kleine Café, Aardenburg) en Marc van Calster (‘t Karrewiel, Vogelwaarde) hebben hun terras vandaag toch niet opengegooid. Als protest tegen de blijvende sluiting van de horeca kunnen mensen wel drank afhalen bij de voordeur. In Aardenburg is die zelfs gratis. Op de stoep voor de horecazaken verzamelen zich steeds meer mensen.
 1. Kroegbaas Marco schenkt klanten biertje in de zon
  Play

  Kroegbaas Marco schenkt klanten biertje in de zon

 2. Wéér onderzoek bij verdachte zaak-Ichelle
  Play

  Wéér onderzoek bij verdachte zaak-Ichel­le