Sabine Kamerling (links), een van de initiatiefnemers van het project Spelen in de Binnenstad, speelt het spelletje Doe Mij Na met Luca Westerterp bij buurtcentrum de Triangel in de Terneuzense binnenstad.
Volledig scherm
PREMIUM
Sabine Kamerling (links), een van de initiatiefnemers van het project Spelen in de Binnenstad, speelt het spelletje Doe Mij Na met Luca Westerterp bij buurtcentrum de Triangel in de Terneuzense binnenstad. © Camile Schelstraete

Terneuzense binnenstad grijpt naast landelijke Kern met Pittrofee, ‘mooiste prijs was onze eigen spelletjesdag’

TERNEUZEN - Een en al vrolijkheid straalt ze uit, Sabine Kamerling, bewoonster van de Terneuzense binnenstad en lid van de wijkraad Binnenstad-Java. Het is zaterdag feest rond het grootste straatspelletjescircuit van Zeeuws-Vlaanderen. En dat is dankzij onder anderen Sabine te vinden in het centrum van Terneuzen.

  1. Kritiek omwonende: ‘Aanpak Hof te Zandeplein Kloosterzande laat wel erg lang op zich wachten, het is een rommeltje’
    PREMIUM

    Kritiek omwonende: ‘Aanpak Hof te Zandeplein Klooster­zan­de laat wel erg lang op zich wachten, het is een rommeltje’

    KLOOSTERZANDE - ,,Het is een rommeltje en de gemeente laat maar niks weten.” Nel Evers-Kempers, bewoonster van een appartement aan het Hof te Zandeplein in Kloosterzande, is het beu. Na sloopwerkzaamheden aan het plein vorig voorjaar blijft het te lang stil, vindt ze. ,,En dan zijn er ook nog grote bergen grond op het terrein gestort, het lijkt wel Oostenrijk, maar dan lelijker.”