Martjan Kuit (l) is een echte fan van het stadhuis en draagt zelfs een T-shirt met het gebouw er prominent op. Ook architect  Eugène Franken is een bewonderaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Martjan Kuit (l) is een echte fan van het stadhuis en draagt zelfs een T-shirt met het gebouw er prominent op. Ook architect Eugène Franken is een bewonderaar. © Anne Hana

Terneuzen moet het stadhuis als zijn Eiffeltoren zien: ‘Het doet een beetje pijn aan de ogen en dat is lekker’

TERNEUZEN - Het stadhuis van Terneuzen. You hate it or love it. Architect Eugène Franken en 'gebouwenfan’ Martjan Kuit zijn idolaat van het gebouw dat vijftig jaar bestaat. ,,Terneuzen moet het stadhuis als zijn Eiffeltoren beschouwen.”

  1. Cindy en haar vriend Gerd gaan verhuizen: ‘Wel jammer dat ik niet van mijn net vernieuwde huis kan genieten’
    PREMIUM
    dag huis!

    Cindy en haar vriend Gerd gaan verhuizen: ‘Wel jammer dat ik niet van mijn net vernieuwde huis kan genieten’

    Toen Cindy de Caluwé en haar vriend Gerd afgelopen zomer door de Zeeuws-Vlaamse polders reden werden ze spontaan verliefd op een huis in Hengstdijk. Er was alleen één probleem, het stond niet te koop. Alsof het voorbestemd was, gebeurde dit later in het jaar alsnog. Met succes brachten Cindy en Gerd een bod uit op de woning in het buitengebied. Gevolg is wel dat Cindy haar recent grondig verbouwde huis in Zaamslag te koop heeft gezet.