Het bouwbord staat er al voor de proeffabriek in Terneuzen, met initiatiefnemers Jan Noordegraaf (midden) en Lein Tange (helemaal rechts), met verder vlnr ICL-IP-directeur Edie Engels, plantmanager proeffabriek Toine Janssen en Saskia Goole, toekomstig ICL-IP-directeur.
Volledig scherm
Het bouwbord staat er al voor de proeffabriek in Terneuzen, met initiatiefnemers Jan Noordegraaf (midden) en Lein Tange (helemaal rechts), met verder vlnr ICL-IP-directeur Edie Engels, plantmanager proeffabriek Toine Janssen en Saskia Goole, toekomstig ICL-IP-directeur. © Camile Schelstraete

Terneuzen heeft wereldprimeur met proeffabriek voor hergebruik piepschuim

TERNEUZEN - Terneuzen heeft de primeur. Voor het eerst zal isolatiepiepschuim, officieel expended polystyreen (eps), op industriële schaal volledig worden gerecycled. Dat gaat gebeuren in een volgend jaar te bouwen proeffabriek naast chemiebedrijf ICL-IP (voorheen Broomchemie).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeuws-Vlaamse zedenzaak: advocate wacht nog steeds op antwoord

    Zeeuws-Vlaam­se zedenzaak: advocate wacht nog steeds op antwoord

    MIDDELBURG - Mede door de opstelling van de advocate van de 43-jarige Terneuzense T. D. heeft de voortgang in de spraakmakende Zeeuws-Vlaamse zedenzaak zeker drie maanden vertraging opgelopen. De vrouw wordt samen met haar vriend, de 47-jarige P. P. uit Aardenburg verdacht van tien zware zedenzaken, waaronder mensenhandel, uitbuiting, verkrachting, kinderporno en ontucht met de twee dochters van de Terneuzense en een vriendinnetje.