Onderzoek rond de plek waar de vrouw werd gevonden.
Volledig scherm
Onderzoek rond de plek waar de vrouw werd gevonden. © Peter Nicolai

Steeds meer tips over dode vrouw Westdorpe; politie kan alleen nog maar personen uitsluiten

WESTDORPE - Tips over de dode vrouw die in Westdorpe is gevonden, blijven binnenkomen bij de politie. Het is volgens woordvoerster Mireille Aalders nog steeds wachten op de gouden tip. ,,Want we hebben nu alleen nog maar kunnen vaststellen wie het níet is.”

De teller staat nu op 66 tips. Tipgevers gaven na de uitzending van Opsporing Verzocht, waarin foto’s van de vrouw werden getoond, verschillende namen door. ,,Die personen hebben we nu kunnen uitsluiten”, zegt Aalders. Wie de vrouw wél is, blijft onbekend. De politie heeft op dit moment te weinig aanknopingspunten om haar identiteit te achterhalen. Aalders: ,,Misschien is de vrouw een Duitse toeriste die hier in Zeeland op vakantie is. We houden overal rekening mee.”

Het onderzoeksteam van twintig agenten blijft zoeken naar de identiteit van het slachtoffer, van wie zeker is dat ze met geweld om het leven is gebracht. Ze werd zaterdag zonder kleding gevonden in een weiland bij Westdorpe. Sindsdien is de zoektocht naar haar identiteit bezig. De Nederlandse politie werkt voor de opsporing nauw samen met collega’s in België.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement