Volledig scherm
Werken in Kloosterzande. © Bob Maes

Spaden de grond in voor wegwerken in gemeente Hulst

HULST - Tal van wegwerkzaamheden staan de komende maand op de rol in de gemeente Hulst. Het gaat om kleine reparaties aan het asfalt.

De omgeving zal weinig overlast ervaren, vermoedt de gemeente. Het afsluiten van wegen is alleen nodig bij de reparaties aan een doodlopende weg aan de Zoutedijk in Kloosterzande en de Spoorweg in Hulst. Daar wordt dinsdag 27 augustus gewerkt tussen partycentrum 't Spoor 011 en uitvaartcentrum De Ridder. De weg gaat een halve dag dicht, het verkeer wordt omgeleid. Alle panden in de Spoorweg blijven tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar.

Tot en met 20 september gaan de spaden ook de grond in bij het fietspad aan de Hulsterweg in Kloosterzande, de rotonde aan de 's-Gravenstraat en de Clingeweg in Clinge, de Walsoordensestraat in Walsoorden, de Lageweg in Ossenisse en de Wilhelminastraat in Sint Jansteen. In die straten wordt kleine verkeershinder verwacht. 

Wanneer welke klus begint, is afhankelijk van het weer en de planning. De werken volgen elkaar op, dus als de een uitloopt, start de ander later.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement