Sherylle Wouters samen met haar overleden broer Ruud, op de plek waar hij zo graag was: aan zee in Cadzand-Bad.
Volledig scherm
PREMIUM
Sherylle Wouters samen met haar overleden broer Ruud, op de plek waar hij zo graag was: aan zee in Cadzand-Bad. © Sherylle Wouters

Sherylle zoekt de 250 verloren foto’s van haar overleden broertje. ‘Alsjeblieft, geef ze ons terug’

CADZAND-BAD - Gebroken is ze. Twee mooie dagen beleeft Sherylle nog met haar geliefde broertje Ruud in Cadzand-Bad. Dagen die ze in 250 foto’s vastlegt. Voor later. Omdat ze weet dat het de laatste keer zal zijn. Maar op weg naar huis ontdekt ze iets verschrikkelijks: ze zijn de tas met de camera vergeten. Hoe ze ook zoekt, hij is weg. ,,Alsjeblieft, geef onze herinneringen terug.”

 1. Anna, Jolien en Nina werken in de horeca: ‘Mensen zijn allemaal in vakantiestemming’
  PREMIUM
  Video | De Zomerbaan

  Anna, Jolien en Nina werken in de horeca: ‘Mensen zijn allemaal in vakantie­stem­ming’

  Weer of geen weer, in Cadzand vind je altijd toeristen. Ook al komt de regen met bakken uit de lucht, de strandspullen en korte broeken verdwijnen hier niet snel uit het straatbeeld. Een zonnetje op een stranddag is natuurlijk het mooiste, maar bij het Strandhotel maken ze er ook op mindere dagen een fijne vakantie van. Dan gaan gewoon de haard en de kaarsjes aan.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”