Volledig scherm
Light at End of Round Tunnel stockadr riool riolering © Getty Images/iStockphoto

Rioolwerk Clinge verloopt naar wens

CLINGE - De werken aan de riolering in Clinge, die in juni begonnen, verlopen volgens planning. Dat laat de gemeente Hulst weten. 

Momenteel wordt er gewerkt in de Prins Bernhardstraat. De kruising met de Klinkerstraat is daarom van dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 oktober afgesloten. Het werk in de Prins Bernhardstraat begon in september. 

De volgende stap is het aansluiten van de riolering op die in de Klinkerstraat. Dat gebeurt dus volgende week. Verkeer zal moeten omrijden. Het éénrichtingsverkeer in de Klinkerstraat wordt tijdelijk opgeheven, zodat bewoners hun huizen kunnen bereiken. 

Zodra de werken aan de riolering klaar zijn, krijgen de stoepen en rijbaan nieuwe bestrating. Daarna wordt in de Beatrixstraat dezelfde klus uitgevoerd. 

De riolering in de Koningin Julianastraat ligt inmiddels op z'n plek. Er wordt nog wel volop gewerkt aan de trottoirs. Op de rijbaan ligt puinverharding. De nieuwe bestrating zal pas na het afronden van de Beatrixstraat aangebracht worden. 

De gemeente verwacht het totale project eind dit jaar te kunnen voltooien. Hulst houdt wel een kleine slag om de arm, omdat het weer roet in het eten kan gooien. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement