De gepersonaliseerde cadeaubon van brasserie de Zeezot uit Westkapelle.
Volledig scherm
De gepersonaliseerde cadeaubon van brasserie de Zeezot uit Westkapelle. © Hello Zeeland

Reisgids Hello Zeeland schiet ondernemers te hulp met verkoop van cadeaubonnen

TERNEUZEN - De makers van reisgids Hello Zeeland schieten Zeeuwse ondernemers in de horeca, kleinhandel en toerismesector te hulp. Om toch inkomsten te vergaren, kunnen zij via de website van Hello Zeeland cadeaubonnen verkopen, die in te wisselen zijn ná de coronacrisis.

Zo'n zestig ondernemers, die ook een vermelding hebben in de reisgids, doen al mee. Ze hebben een pagina op de website van Hello Zeeland, waar gepersonaliseerde cadeaubonnen gekocht kunnen worden. Het team van Hello Zeeland wil op die manier ondernemers een hart onder de riem steken en hoopt dat meer gedupeerde Zeeuwse bedrijven zich melden. ,,Er is tot nu toe voor zo'n vijfhonderd euro aan cadeaubonnen verkocht”, vertelt Roel Brugge. 

Ondernemerskit

De cadeaubonnen maken onderdeel uit van een online ‘ondernemerskit’, waar ondernemers zich gratis voor aan kunnen melden. Ook is de facebookgroep ‘Hello Zeeland ondernemers’ in het leven geroepen, waarin ondernemers uit de horeca, kleinhandel en toerisme vragen kunnen stellen of advies geven.  Aanmelden via hellozeeland.com/ondernemerskit