Ranco Bogaard en Pauline Todd.
Volledig scherm
Ranco Bogaard en Pauline Todd. © Ranco Bogaard

Ranco uit Sluis zag hoogzwangere vriendin twee weken niet en is nu vader van dochtertje Iris

SLUIS - De partner van Ranco Bogaard uit Sluis werd twee weken geleden hoogzwanger opgenomen in het ziekenhuis. Hij kon haar pas weer zien bij de bevalling. Dinsdag was het zover, Pauline Todd beviel van hun dochtertje Iris.  

Pauline werd opgenomen in het ziekenhuis in Terneuzen, door een vermoedelijke zwangerschapsvergiftiging. Ranco kon haar niet bezoeken tot de bevalling, vanwege de maatregelen die zijn genomen rond het coronavirus.  Vanuit het ziekenhuis laat hij weten dat alles goed met hen gaat. ,,Ik was er maandag, voor een geplande keizersnede op dinsdag. Om weer samen te zijn, was heel speciaal.” 

Hartverwarmend

Hij kon niet mee naar de operatiekamer, ook vanwege de maatregelen, maar was vlakbij en kon alles mee volgen met een videoverbinding. ,,Complimenten voor het zorgpersoneel. Ze deden er alles aan om te zorgen dat ik er iets van mee kreeg.” Het stel kreeg de afgelopen twee weken enorm veel reacties van mensen die met hen mee leefden. ,,Pauline kreeg zelfs kaartjes in het ziekenhuis van bekenden en onbekenden. Echt hartverwarmend.”