Verrassing: voorzitter Cees Liefting van stichting Zeeland Tolvrij overhandigt PvdA-Kamerlid Gijs van Dijk (links) notitie 'Gedachten zijn tolvrij', achter hen vlnr PvdA-kandidaat Barbara Oomen, Petra de Boevere van Zeeland Tolvrij, Terneuzens verkeerswethouder Ben van Assche en burgemeester Jan Lonink, op het topje van het stadhuis van Terneuzen.
Volledig scherm
PREMIUM
Verrassing: voorzitter Cees Liefting van stichting Zeeland Tolvrij overhandigt PvdA-Kamerlid Gijs van Dijk (links) notitie 'Gedachten zijn tolvrij', achter hen vlnr PvdA-kandidaat Barbara Oomen, Petra de Boevere van Zeeland Tolvrij, Terneuzens verkeerswethouder Ben van Assche en burgemeester Jan Lonink, op het topje van het stadhuis van Terneuzen. © Peter Nicolai

PvdA-Kamerlid: ‘Eerder tolvrij maken Westerscheldetunnel voor ons een hard punt’

TERNEUZEN - Vanuit de oppositie kun je alles roepen, maar wat doe je als je (weer) in de regering zit. Hou je dan ook je belofte? Wat betreft het eerder dan in 2033 tolvrij maken van de Westerscheldetunnel is dat voor PvdA-Kamerlid Gijs van Dijk helder: ,,Het is voor ons een hard punt, als we mogen meedoen aan de kabinetsformatie.”