Volledig scherm
© Thinkstock

Politie zoekt getuigen van aanrijden meisje

TERNEUZEN - Zaterdag 15 september is rond 18.50 uur op de Frederik van Eedenstraat in Terneuzen een meisje aangereden.

Een 16-jarig meisje uit Terneuzen sloeg op de Frederik van Eedenstraat linksaf de Zuiderparklaan in en werd geraakt door een haar tegemoetkomende zwarte auto. Het meisje kwam ten val. De auto reed door en ging er in volle vaart vandoor. Het gaat vermoedelijk om een zwarte Audi of Mercedes met Nederlands kenteken. In de auto bevonden zich twee mannen van ongeveer 20 jaar met een getint uiterlijk.

De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding en verzoekt deze zich te melden bij het politiebureau in Terneuzen of te bellen naar 0900-8844.

  1. Opa en kleindochter winnen sjezenrijden Folkloristische dag IJzendijke
    PREMIUM

    Opa en kleindoch­ter winnen sjezenrij­den Folkloris­ti­sche dag IJzendijke

    IJZENDIJKE/ZOUTELANDE/DOMBURG - Tijdens de jaarlijkse Folkloristische dag in IJzendijke mochten 20 ringrijders en 5 sjezencombinaties een demonstratie verzorgen. Bij de sjezenrijders gingen Femke Dingemanse en haar opa Jan Jakobsen er met de 1e beker vandoor. De boerenronde werd gewonnen door Gert en Truus Langebeeke. Bij de ringrijders won Sebastiaan Sturm de 1e beker door alle 21 ringen mee te nemen. De 2e beker was voor Bram van Boxel , de 3e beker voor Julia Cruq en de 4e beker mocht Teun Dingemanse mee naar huis nemen. Joery van Stee won de pollepel.