Volledig scherm
Geplande woonzorgvoorziening aan de Händellaan in de Terneuzense wijk Oudelandse Hoeve. © Impressie Geesink Weusten Architecten

Plan voor nieuw verpleeghuis in Terneuzen krijgt vorm

TERNEUZEN - Een volgende stap is gezet om een nieuw, kleinschalig verpleeghuis voor twintig bewoners te kunnen bouwen in Terneuzen.

Het moet aan de Händellaan in de wijk Oudelandse Hoeve komen, op de plek waar tot 2012 een school stond. Een aantal omwonenden maakte eerder bezwaar, omdat groen verloren gaat. De Terneuzense gemeenteraad besloot toch de grond aan initiatiefnemer Dagelijks Leven te verkopen. De omgevingsvergunning voor het plan ligt nu ter inzage. Reageren kan nog tot en met woensdag.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Litouwse dieven op rooftocht bij boeren, ook in Zeeland: Miljoenen euro’s schade

    Litouwse dieven op rooftocht bij boeren, ook in Zeeland: Miljoenen euro’s schade

    VLISSINGEN - De politie heeft twee mannen aangehouden die worden verdacht van de diefstal van gps-apparatuur van tractoren bij boerenbedrijven. Vanaf april 2019 ontving de politie meer dan 150 aangiften van boeren uit het hele land, ook uit Zeeland. De mannen van 23 en 24 jaar oud bezitten de Litouwse nationaliteit en hebben geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. De verdachten zijn dinsdag door de rechter-commissaris in bewaring gesteld.