Volledig scherm
Eenhoornstad Oostburg heeft de Glazen Eenhoorn, een wisseltrofee, voor mensen die zich inzetten voor de stad. © Camile Schelstraete

Oostburgse wisseltrofee Glazen Eenhoorn gaat naar Ko van den Bosse

OOSTBURG - Ko van den Bosse uit Oostburg werd afgelopen weekend in het zonnetje gezet. Hij kreeg de Glazen Eenhoorn, vanwege zijn inzet voor de stad.

Dat gebeurde tijdens de Eenhoornmarkt in Oostburg. De Eenhoornmarkt (voorheen Eenhoornfestival) maakt sinds dit jaar onderdeel uit van de BoerenDag. Van den Bosse maakt deel uit van de organisatie en is betrokken bij meerdere evenementen, zoals de platen- en boekenmarkt. De prijs werd vorig jaar niet uitgereikt en in 2017 kreeg Guus Langeraert de wisseltrofee.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Litouwse dieven op rooftocht bij boeren, ook in Zeeland: Miljoenen euro’s schade

    Litouwse dieven op rooftocht bij boeren, ook in Zeeland: Miljoenen euro’s schade

    VLISSINGEN - De politie heeft twee mannen aangehouden die worden verdacht van de diefstal van gps-apparatuur van tractoren bij boerenbedrijven. Vanaf april 2019 ontving de politie meer dan 150 aangiften van boeren uit het hele land, ook uit Zeeland. De mannen van 23 en 24 jaar oud bezitten de Litouwse nationaliteit en hebben geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. De verdachten zijn dinsdag door de rechter-commissaris in bewaring gesteld.