Volledig scherm
Het is omrijden geblazen in de gemeente Sluis. © Menno Boon

Omleidingen bij Groede, Nieuwvliet en Boerenhol

SLUIS - Meerdere doorgaande wegen in de gemeente Sluis krijgen een nieuwe laag asfalt. Dat zorgt de komende weken voor verkeershinder en wegomleidingen bij Groede, Nieuwvliet en Boerenhol.

Vanaf vandaag tot en met vrijdag 18 oktober wordt er gewerkt aan de N675 tussen Groede en Nieuwvliet. De hoofdrijbaan en de rotonde krijgen nieuw asfalt. Het asfalteren gebeurt in drie fasen. Eerst wordt de Nieuwvlietseweg van de Traverse (Groede) tot aan de rotonde Sint-Bavodijk (Nieuwvliet) aangepakt. Vervolgens de Provincialeweg vanaf de rotonde aan de Sint-Bavodijk tot de rotonde aan de Sint-Jansdijk en tot slot de rotonde van de Sint-Jansdijk.  Verkeer wordt omgeleid. 

Van woensdag 2 tot en met vrijdag 4 oktober wordt er aan de Provincialeweg door buurtschap Boerenhol gewerkt. De hoofdrijbaan krijgt nieuw asfalt en er worden nieuwe markeringen aangebracht.  De weg is tijdens de werkzaamheden volledig afgesloten voor verkeer. Er staan verkeersregelaars en er zijn verschillende omleidingen. De omleidingsroutes zijn te vinden via gemeentesluis.nl

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement