Rechtbanktekening van verdachten  (vlnr) Henk Kuipers, Rico R., Theo ten V. en Klaas Otto in de rechtbank van Groningen.
Volledig scherm
Rechtbanktekening van verdachten (vlnr) Henk Kuipers, Rico R., Theo ten V. en Klaas Otto in de rechtbank van Groningen. © ANP

No Surrender-lid Rico R. uit Hulst komt niet vrij

GRONINGEN - De 41-jarige Rico R. uit Hulst blijft vastzitten. Dat heeft de rechtbank Groningen dinsdag besloten. De kans op herhaling is volgens de rechtbank te groot.

0 reacties

  1. Pip en Jonah hebben allebei een dagje rust: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken”
    BLOKKEN EN ZWETEN | MET VIDEO

    Pip en Jonah hebben allebei een dagje rust: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken”

    ZONNEMAIRE - Pip van Slooten (17) uit Zonnemaire heeft een dagje ‘vrij’ van haar eindexamens. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze er niet mee bezig is, maar pakt wel even een relaxmomentje in de tuin. ,, Het is lekker weer, het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe wat tijd voor jezelf te pakken. Minimaal 1x per dag. Ik kan eigenlijk niet functioneren als ik dat niet zou doen.”