Britt Nijskens (rechts vooraan) en Koen Deschilder tonen in één van de nieuwe operatiekamers van ZorgSaam hoe de schermen en lampen tijdens de operaties kunnen worden ingezet en bijgehaald.
Volledig scherm
PREMIUM
Britt Nijskens (rechts vooraan) en Koen Deschilder tonen in één van de nieuwe operatiekamers van ZorgSaam hoe de schermen en lampen tijdens de operaties kunnen worden ingezet en bijgehaald. © Anne Hana

Nieuwe operatiekamers ZorgSaam: ‘Wow, wat een ruimte en wat een zee van licht’

TERNEUZEN - Het is zo ver, maandag vinden in de de gloednieuwe operatiekamers van het ZorgSaam-ziekenhuis in Terneuzen de eerste ingrepen plaats. Operationeel leidinggevenden Britt Nijskens en Koen Deschilder kijken er al maanden reikhalzend naar uit. ,,We gaan van een huurhuisje naar een luxe villa.”

  1. Dylan verhuist van de stad naar de Val: ‘Dit was ons eerste koophuis, dus we hebben er een bijzonder gevoel bij’
    PREMIUM
    dag huis!

    Dylan verhuist van de stad naar de Val: ‘Dit was ons eerste koophuis, dus we hebben er een bijzonder gevoel bij’

    TERNEUZEN - Voor mensen die op zoek zijn naar een woning die zo goed als instapklaar is, zou Lingestraat 14 in Terneuzen een goede optie kunnen zijn. Het ligt dan ook zeker niet aan het huis zelf dat Dylan Soetens en zijn vriendin Charlotte de Maat willen verhuizen. Dat is namelijk volledig naar hun zin, net als de straat waar het huis in staat. Het is simpelweg de wens om wat meer in het buitengebied te wonen, die tot de beslissing om te verkopen heeft geleid. Aan het woord is Dylan.