Het nieuwe gezondheidscentrum Gezond & Leven in Terneuzen moet rechts van de fundamenten van het vroegere verpleeghuis Ter Schorre komen, erachter appartementencomplex Maxima en daar weer achter nieuwbouwwijk Othene, archieffoto eind 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe gezondheidscentrum Gezond & Leven in Terneuzen moet rechts van de fundamenten van het vroegere verpleeghuis Ter Schorre komen, erachter appartementencomplex Maxima en daar weer achter nieuwbouwwijk Othene, archieffoto eind 2018. © Camile Schelstraete

Nieuw gezondheidscentrum in Terneuzen moet er in 2023 kunnen zijn

TERNEUZEN - Als de voortekenen niet bedriegen is Terneuzen over twee jaar een groot, gloednieuw gezondheidscentrum rijker. Het komt aan het einde van de Churchilllaan, ter hoogte van waar verpleeghuis Ter Schorre eerder stond.

  1. Rik redde bij Terneuzense Boys het leven van medetrainer, die net als Eriksen plots omviel op het veld
    PREMIUM

    Rik redde bij Terneuzen­se Boys het leven van medetrai­ner, die net als Eriksen plots omviel op het veld

    TERNEUZEN - De voetbalwereld was vorige week zaterdag in shock na het plotselinge neervallen van Christian Eriksen in het EK-duel Denemarken-Finland. Door alert handelen van medici en medespelers heeft hij het overleefd. Tweeënhalve week daarvoor gebeurde iets vergelijkbaars op het veld van Terneuzense Boys. Ook daar liep het goed af. ,,Wij waren tóen al wakker geschud”, zegt voorzitter Peter van den Kieboom. ,,Bepaalde zaken gaan we hier meteen aanscherpen.”