Het ‘s-Landshuis in de Steenstraat, het nieuwe museum van Hulst.
Volledig scherm
Het ‘s-Landshuis in de Steenstraat, het nieuwe museum van Hulst. © Camile Schelstraete

Museum Hulst verhuist naar het ‘s-Landshuis en krijgt een nieuwe naam

UPDATEHULST - Museum Hulst verhuist naar het ‘s-Landshuis, aan de overkant van de straat. Het Hulster college van burgemeester en wethouders maakte dat vandaag bekend. Daardoor is er na jarenlang gesteggel duidelijkheid over de toekomst van het museum.

0 reacties

 1. 
Eerste Europese recyclingfabriek voor isolatieplaten in Terneuzen opent deze zomer en de tweede komt er aan
  PREMIUM

  Eerste Europese recycling­fa­briek voor isolatie­pla­ten in Terneuzen opent deze zomer en de tweede komt er aan

  TERNEUZEN - Vijf jaar terug bedachten Lein Tange en Jan Noordegraaf het idee voor een proeffabriek waarin bouwpiepschuim wordt gerecycled. Nu staat hij er in Terneuzen. Het is de eerste en voorlopig enige in Europa. ,,We denken al na over een veel grotere fabriek die vier tot vijf keer zoveel isolatieschuim kan recyclen. Dan zouden we in de proeffabriek andere dingen kunnen testen. Bijvoorbeeld hergebruik van elektronicakunststoffen.”
 2. Eis: acht maanden cel voor Axelaar voor inrijden op dronken plaatsgenoot
  PREMIUM

  Eis: acht maanden cel voor Axelaar voor inrijden op dronken plaatsge­noot

  MIDDELBURG - Officier van justitie Wilfred Suijkerbuijk was donderdag nog redelijk genadig met zijn strafeis tegen de 23-jarige L. M. uit Axel: acht maanden cel en een rijverbod voor negen maanden. De tien maanden cel die M. nog van een eerder vonnis boven het hoofd hingen, had Suijkbuijk er ook nog bij kunnen eisen, maar hij gaf M. nog een kans door zijn eerder opgelegde proeftijd met een jaar te verlengen.