Directeur Walter van de Griendt van Morres kwam op het idee om een pop-up store voor Belgische klanten te openen in museum Verbeke Foundation in Kemzeke.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Walter van de Griendt van Morres kwam op het idee om een pop-up store voor Belgische klanten te openen in museum Verbeke Foundation in Kemzeke. © Peter Nicolai

Morres opent pop-up in museum Verbeke Foundation, speciaal voor Belgische klanten

KEMZEKE -  De meest Vlaamse woonwinkel van Nederland staat tijdelijk in België. Morres opent speciaal voor Belgische klanten een ‘pop-up experience store’  op een wel heel bijzondere plek: museum Verbeke Foundation in Kemzeke.  

 1. Robesin vraagt Kamer om onderzoek naar Hedwigepolder
  PREMIUM

  Robesin vraagt Kamer om onderzoek naar Hedwigepol­der

  HOEK - Oud-Statenlid Johan Robesin (1942) uit Hoek wil dat de Tweede Kamer een parlementair onderzoek gaat doen naar de besluitvorming rond de ontpoldering van de Hedwigepolder. Hij dient daartoe donderdag 4 februari een petitie in waarin hij de Kamer voorstelt een parlementaire ondervraging mogelijk te maken, waarbij alle betrokkenen - (oud-)politici, ambtenaren, belanghebbende particulieren, organisaties - onder ede worden gehoord. Alle 150 Kamerleden krijgen die dag meteen ook een exemplaar van zijn dan te verschijnen boek ‘Alles voor de Hertogin'.
 1. Gymdocent Jan zet leerlingen met video's in beweging
  Play

  Gymdocent Jan zet leerlingen met video's in beweging

 2. Anna Ivens-de Rijcke viert vandaag haar 100ste verjaardag
  Play

  Anna Ivens-de Rijcke viert vandaag haar 100ste verjaardag