Volledig scherm
Een jongen met zijn skimboard. © Thinkstock

Moio Beach opent strandsportseizoen

CADZAND-BAD - Strandsportorganisatie Moio Beach houdt zondag weer de jaarlijkse Moio Masters op het strand bij Cadzand-Bad, ter hoogte van het eigen gelijknamige strandpaviljoen bij de duinovergang aan de Vlamingpolderweg. Met allerlei gratis activiteiten wordt daarmee het strandsportseizoen geopend.

Bezoekers kunnen, onder leiding van instructeurs, kennismaken met bumpervoetbal, shoot out (een soort paintball met zachte pijl en boog), suppen, skimboarden, brandingkajakken en golfsurfen. Top-beachvolleyballer Dirk Boehlé geeft clinics. De Hulstenaar werd in 2015 Nederlands kampioen. Ook de spelers van Beach Soccer Zeeland (het officieuze 'Zeeuws Elftal' van strandvoetballers) laten bezoekers hun trucs zien. 

Yoga

Daarnaast geven medewerkers van sportscholen workshops bootcamp, personal training en yoga, en verzorgt Movementsports clinics ‘powerkiten’. Het evenement is te bezoeken tussen 12.00 uur en 17.00 uur, de clinics van Boehlé eindigen om 16.00 uur. Meer informatie over het evenement en de lessen en cursussen van Moio via www.moio.nl.