Volledig scherm
© Johan vd Heijden

Mogelijk juttersbakken op Scheldedijk Terneuzen

TERNEUZEN - We maken ons wel degelijk druk om een schone Westerschelde, benadrukken B en W Terneuzen. Daarom wordt gekeken of er juttersbakken op de Scheldedijk geplaatst kunnen worden, en sluit Terneuzen zich mogelijk aan bij het initiatief ‘Schone Schelde'.

Dat antwoordt het college op vragen van raadsleden Guido de Moor en Jos van Ginneken (CDA). Die vroegen zich af waarom Terneuzen niet bij het lijstje gemeenten staat dat zich aansloot bij ‘Schone Schelde’ - een groep overheden, bedrijven en (milieu)clubs die samenwerken om de Westerschelde schoon te houden. B en W denken daar nog over na, luidt het antwoord.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voorronde NK biertappen in Sint Jansteen is als de Formule 1
    PREMIUM

    Voorronde NK biertappen in Sint Jansteen is als de Formule 1

    SINT JANSTEEN - Als je twintig jaar een café hebt, wil dat nog niet altijd zeggen dat je een mooie pint bier kunt tappen. Daniella de Kind (50) van café Lazarus in Sint Jansteen gooide dinsdag in haar eigen kroeg alles in de strijd bij de voorronde van het NK biertappen, net als negentien andere toptappers uit Zeeland gingen voor een landelijke finaleplaats. Die is voor Prosper Minnaert van eetcafé Desafinado in Middelburg.