Volledig scherm
MIEP levert huishoudservice, zowel vanuit de WMO als aan particulieren. © Thinkstock

MIEP Huishoudservice uit Zierikzee krijgt er door overname 250 werknemers bij

ZIERIKZEE - MIEP Huishoudservice uit Zierikzee heeft de thuiszorgorganisatie Zorgkompas Friesland, Zuid-Holland en Den Helder overgenomen. Het Zierikzeese bedrijf heeft er door de overname 250 medewerkers en 1000 cliënten bij.

MIEP levert tijdelijke en permanente huishoudservice, zowel vanuit de WMO als aan particulieren. De omzet van het bedrijf, waarvan Jan Koster de eigenaar is, ligt nu rond de 10 miljoen euro. De afgelopen drie jaar zijn meerdere bedrijven opgegaan in MIEP, waaronder vorig jaar Zorgkompas Noord-Holland. MIEP bedient nu in totaal zo'n 3500 cliënten en heeft 750 medewerkers in het bestand. MIEP Huishoudservice is actief in grote delen van Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland en Friesland. 

Voor de nieuwe medewerkers verandert er door de overname niet zo veel. Wel worden de nieuwe naam en uitstraling doorgevoerd. Voor de eigen organisatie is de overname niet niets, zegt Jan Koster. Volgens hem heeft het bedrijf echter veel kennis en ervaring in huis, én 'een zeer goed planningssysteem'. Dit is fijn voor zowel cliënten als medewerkers.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement