De automobilist reed in deze witte Audi.
Volledig scherm
De automobilist reed in deze witte Audi. © Politieteam Zeeuws-Vlaanderen

Met 180 kilometer per uur over Tractaatweg bij Axel

AXEL - De politie heeft vanochtend rond 06.00 uur een automobilist betrapt die met 180 kilometer per uur over de Tractaatweg bij Axel reed. Op die weg geldt een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur. De automobilist moest meteen zijn rijbewijs inleveren.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Zeeuws-Vlaamse zedenzaak: advocate wacht nog steeds op antwoord

  Zeeuws-Vlaam­se zedenzaak: advocate wacht nog steeds op antwoord

  MIDDELBURG - Mede door de opstelling van de advocate van de 43-jarige Terneuzense T. D. heeft de voortgang in de spraakmakende Zeeuws-Vlaamse zedenzaak zeker drie maanden vertraging opgelopen. De vrouw wordt samen met haar vriend, de 47-jarige P. P. uit Aardenburg verdacht van tien zware zedenzaken, waaronder mensenhandel, uitbuiting, verkrachting, kinderporno en ontucht met de twee dochters van de Terneuzense en een vriendinnetje.
 2. Frank redde een meisje uit de klauwen van de zee. ‘Ik zag de paniek in haar ogen’
  PREMIUM
  video

  Frank redde een meisje uit de klauwen van de zee. ‘Ik zag de paniek in haar ogen’

  CADZAND - Het is zondagavond, een uur of negen. Frank Faes uit Sluis probeert voor de kust van Cadzand terug te zwemmen naar het strand, als hij in zijn ooghoek een meisje ziet. ‘Dit gaat niet goed’, denkt de zeezwemmer. Met een paar slagen is hij in de buurt. Ze vecht met al haar kracht tegen de stroming, maar dreigt te verliezen en te verdrinken. ,,Ik zie grote paniek in haar ogen en ze begint in het Frans tegen me te schreeuwen.”