Archieffoto van 28 augustus 2007: het kantoor van hoefijzerfabriek Koninklijke Kerckhaert is in Vogelwaarde net nieuw opgetrokken. De laatste resten van de gesloopte oude bebouwing direct langs Rapenburg moeten nog worden afgevoerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto van 28 augustus 2007: het kantoor van hoefijzerfabriek Koninklijke Kerckhaert is in Vogelwaarde net nieuw opgetrokken. De laatste resten van de gesloopte oude bebouwing direct langs Rapenburg moeten nog worden afgevoerd. © Camile Schelstraete

Medewerkers van hoefijzerfabriek Kerckhaert zitten hutjemutje: tijd voor uitbreiding

VOGELWAARDE - Hoefijzerfabriek Koninklijke Kerckhaert gaat opnieuw uitbreiden in Vogelwaarde. Op het kantoor aan Rapenburg komt een extra verdieping.

  1. Elvira en Jonathan verhuizen een halve kilometer verder: ‘We kunnen de verhuizing te voet doen’
    PREMIUM
    Dag huis!

    Elvira en Jonathan verhuizen een halve kilometer verder: ‘We kunnen de verhuizing te voet doen’

    Al heel wat jaartjes riep Elvira van der Meer dat ze graag eens zou verhuizen, omdat ze graag wat meer ruimte wilde hebben. Samen met haar man Jonathan en hun drie kinderen woont ze in de Gouwestraat in Terneuzen. Sinds kort is de nieuwe woning een feit, het gezin gaat binnen Terneuzen verhuizen. Tijdens de zoektocht kwam Elvira er wel achter dat ze stiekem best al heel veel ruimte hadden in de Gouwestraat.