Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Man in elkaar geslagen door drietal in Graauw, verdachten aangehouden

GRAAUW - Een 33-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag zwaar mishandeld door drie mannen in de Zandbergsestraat in Graauw. Er zijn drie verdachten aangehouden.

Toen het slachtoffer na na een avond stappen met een paar vrienden in een auto thuis werd afgezet, stopte er ook een tweede auto. De drie mannen die daar uit stapten, begonnen direct ruzie te zoeken met het slachtoffer. De 33-jarige man kreeg klappen. Tegen de politie heeft hij verklaard te denken dat zijn belagers een boksbeugel of een ander hard voorwerp gebruikten.

Toen de anderen uit het gezelschap zich met het opstootje bemoeiden, lieten de drie hun slachtoffer los.  Na de mishandeling wilde het slachtoffer een foto maken van de kentekenplaat van de auto van de daders. Dit lukte niet omdat één van hen de mobiele telefoon uit zijn handen schopte en ermee wegrende. Een eindje verderop werd hij door zijn kompanen met de auto opgepikt en vervolgens verdween het trio richting Zandberg.

De politie heeft zondagmiddag drie verdachten aangehouden. Het gaat om twee 20-jarige mannen uit Hulst en een 21-jarige man uit Graauw. In de woning van één van de verdachten is een grote hoeveelheid hennep aangetroffen en in beslag genomen. De mannen zitten voorlopig vast. De telefoon van het slachtoffer is door een agent teruggevonden in de buurt van de plek waar de mishandeling plaatsvond, en aan het slachtoffer teruggegeven.

Vierde aanhouding

Op één van de bezochte adressen werd een vierde verdachte aangehouden. Dat was de bewoner van het pand. De politie vindt dat hij de verdachte geholpen heeft om aan de politie te ontkomen. Deze man is inmiddels weer in vrijheid gesteld.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement