Volledig scherm
De weg tussen Axel en Hulst was afgesloten in beide richtingen in verband met het onderzoek van de politie. © Camile Schelstraete

Man (44) komt om het leven bij aanrijding door vrachtwagen

AXEL - In Axel is woensdag een 44-jarige man uit Terneuzen om het leven gekomen bij een aanrijding met een vrachtwagen. Dat gebeurde rond kwart voor twaalf op de Langeweg (N258).

Rond 11.40 uur kregen de hulpdiensten melding van de aanrijding. Een voetganger bleek daar op de weg terecht te zijn gekomen, waarna hij aangereden werd door een vrachtwagen. Ambulance en traumahelikopter waren opgeroepen om hulp te verlenen, maar dat mocht niet meer baten. De man overleed ter plekke.

De weg tussen Axel en Hulst was afgesloten in beide richtingen in verband met het onderzoek van de politie. Rond 15.00 uur is de weg weer vrijgegeven.

  1. Stuiteren over de Schelde
    video

    Stuiteren over de Schelde

    TERNEUZEN - Een Ferrari huren en daar met de directie wat rondjes mee gaan racen, is al lang niet meer origineel. Met je zakenrelaties in een opblaasboot van 250 PK met bijna honderd kilometer per uur over de golven in de Put van Terneuzen stuiteren, dáár kun je mee thuiskomen. Publiek was er amper, de kapiteins en bemanning deden het varen in de rigid inflatable boats tijdens de Corporate Rib Rally meer voor eigen eer en glorie. De passagiers van de snelle huurboten konden na de vaartocht nog even netwerken in een droog pak.